Warning: Creating default object from empty value in /home/goldluxr/public_html/wp-content/themes/goldlux/functions/admin-hooks.php on line 160

Oprema

 

 

U pokušaju da proces rafinacije učini bezbednim i ekonomski isplativim Gold Lux je formirao komplet za hemijsku rafinaciju plemenitih metala.
Ova oprema je tako koncipirana da ne zahteva prevelika ekonomska ulaganja a istovremeno omogućava bezbedno obavljanje rafinacije.
Najčešće tretirane sirovine su: korišćen nakit-lom, prašine i otpaci nastali prilikom proizvodnje i popravke nakita i elektronski otpad.

Analiza ulaganja u kupovinu naše opreme pokazala je da se u zavisnosti od količina i tipa tretiranog materijala, potpun povraćaj uloženih sredstava može očekivati čak i posle desetak samostalno sprovedenih rafinacija.

Zlato posle rafinacije

Zlato posle rafinacije

Gold Lux opremu za rafinaciju izrađuje više od 15 godina, i za to vreme prodato je više desetina kompleta za rafinaciju u: Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji i Bugarskoj.
Oprema se izrađuje namenski, prema potrebama klijenata imajući u vidu očekivani obimu proizvodnje i prostoriju u kojoj će biti ugrađena.

Osnovnu opremu za samostalan rad na hemijskoj rafinacije zlata i srebra čine:

Oprema za rafinaciju

Oprema za rafinaciju